Web Analytics Made Easy - Statcounter


مدتی است که قیمت گوشت قرمز که یکی از کالا‌های اساسی محسوب می‌شود با نوساناتی رو به رو شده است و قیمت هر کیلو گوشت قرمز در هفته‌های اخیر ۱۵ تا ۲۰ هزار تومان افزایش یافته است.

به گزارش تابناک اقتصادی، این افزایش قیمت گوشت قرمز در حالی اتفاق افتاده است که دامداران با مازاد تولید مواجه هستند و قیمت دام زنده هم تغییر چندانی نداشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون وزیر جهاد کشاورزی وجود واسطه‌ها را عامل اصلی افزایش قیمت گوشت قرمز عنوان می‌کند.   مرتضی رضایی طی مصاحبه‌ای گفت: وجود واسطه‌های متعدد در افزایش قیمت گوشت دخیل است به گونه‌ای که هر واسطه حدود ۱۰ درصد بر قیمت آن می‌افزاید.

اما مسئولین پشتیبانی امور دام عنوان می‌کنند که عامل اصلی افزایش قیمت گوشت قرمز، افزایش تقاضا است و رضا سالمی مدیرکل پشتیبانی امور دام استان تهران طی مصاحبه‌ای با صدا و سیما گفت: با قرارداد‌های پیش خریدی که با دامداران منعقد کردیم و نهاده در اختیار آن‌ها قرار دادیم، هم اکنون گوشت گرم آماده تحویل است. وی افزود: از اول اسفند با توزیع گوشت منجمد و گوشت گرم در میادین میوه و تره بار و فروشگاه‌های زنجیره‌ای و صنوف منتخب قطعا ما شاهد کاهش قیمت گوشت قرمز خواهیم بود.

پرسشی که در این بین مطرح است این است که چرا قیمت گوشت قرمز واقعا افزایش یافت و قیمت واقعی گوشت قرمز باید چند باشد؟

سید احمد مقدسی رئیس هیات مدیره انجمن صنفی گاوداران طی مصاحبه‌ای با خبرنگار تابناک اقتصادی گفت: موضوع عرضه مستقیم گوشت قرمز که در سال گذشته پیشنهاد داده شد به هیچ کجا نرسید.     وی افزود: اگر ستاد تنظیم بازار اجازه دهد که شرکت پشتیبانی امور دام نه تنها ذخایر استراتژیک مورد نیاز خود را از منابع داخلی تامین کند بلکه اجازه دهد که این شرکت به عنوان تامین کننده گوشت برای فروشگاه‌های زنجیره‌ای و ... دائم در بازار حضور داشته باشد. وی با انتقاد از اینکه چرا باید گوشت را یخی کنیم و به دست مصرف کننده برسانیم، افزود: این شرکت می‌تواند گوشت را بخرد و همانجا بین مصرف کنندگان توزیع کند.

مقدسی اظهار داشت: متاسفانه ستاد تنظیم بازار به شرکت پشتیبانی امور دام این اجازه را داده است که گوشت گوساله را از منابع داخلی و دامداران داخلی تا سقف ۸۲۵۰۰ تومانی خریداری کند، اما گوشت یخی خارجی (برزیلی) را تا سقف ۱۲۰ هزار تومان هم اجازه خرید داده است.

این فعال حوزه دامدارای گفت: پیشنهاد ما این است که حداقل گوشت قرمز را با همان قیمتی که گوشت خارجی را خریداری می‌کند، از دامدار داخلی هم خریداری کند.   وی افزود: هر کیلو گوشت یخ زده برزیلی ۳.۸ یورو قیمت دارد که اگر بخواهند آن را وارد کشور کنند ۱۴۱ هزار تومان تمام می‌شود.

مقدسی اظهار داشت: تفاوت من با تولیدکننده خارجی چیست؟ من تولیدکننده گوشت گرم را به شرکت پشتیبانی می‌دهم. وی ادامه داد: توان تولید ما خیلی بالاست و فراتر از نیاز کشور می‌توانیم تولید کنیم. ما به راحتی می‌توانیم در سال یک میلیون و ۲۰۰ هزار تن گوشت قرمز در کشور تولید کنیم. اگر اجازه دهند که تولیدکننده با سود منطقی ۱۰ درصدی گوشت خود را به فروش برساند.

مقدسی قیمت هر کیلو گوشت قرمز تمام شده را ۱۰۵ هزار تومان اعلام کرد و ادامه داد: هم اکنون با قیمت ۸۲۵۰۰ تومانی که امور پشتیبانی از ما خریداری می‌کند ما باید با ۲۰ هزار تومان ضرر این گوشت را بفروشیم.

رئیس هیات مدیره انجمن صنفی گاوداران گفت: پیشنهاد ما این است که حداقل شرکت پشتیبانی امور دام هر کیلو گوشت قرمز را با همین قیمت ۱۰۵ هزار تومان از ما خریداری کند. تازه ما گوشت گرم را به این قیمت می‌دهیم و خارجی گوشت یخ زده را به قرار هر کیلویی ۱۲۰ هزار تومان می‌دهد.

وی در پاسخ به این که چه کسی باید از تولید داخلی گوشت قرمز حمایت کند و دستور دهد هر کیلو گوشت قرمز به قیمت ۱۰۵ هزار تومان از دامدار خریداری شود، گفت: ستاد تنظیم بازار باید این اجازه را به شرکت پشتیبانی امور دام بدهد.

مقدسی در مورد اینکه آیا واردات گوشت گرم هم داریم گفت: خیلی محدود است و آن هم گوشت گوسفند است که وارد می‌کنند. وی ادامه داد: واردات هم، هم اکنون به دلیل بالا بودن نرخ جهانی محدود شده است و از سویی هم از تولیدکننده داخلی که توان تولید را دارد گوشت قرمز را ارزان می‌خرند.

وی افزود: اگر شرکت پشتیبانی امور دام با اجازه ستاد تنظیم بازار گوشت گرم را از ما ۱۰۵ هزار تومان خریداری کند می‌تواند به صورت مستقیم آن را در فروشگاه‌های زنجیره‌ای به قیمت هر کیلو ۱۰۵ تا ۱۱۰ هزار تومان به فروش برساند.

مقدسی گفت: قیمت هر کیلو دام زنده ۴۰ هزار تومان است و با ده درصد سود ۴۴ هزار تومان برای خرید می‌شود. اگر کشتار و بسته بندی کند گوشت قرمز هر کیلویی ۱۰۵ هزار تومان تمام می‌شود.   وی در پایان خاطر نشان کرد: در حال حاضر ۳۰۰ هزار راس گاو آماده کشتار در واحد‌های دامی موجود است که متاسفانه نه اجازه می‌دهند صادر کنیم و نه اجازه می‌دهند که شرکت پشتیانی امور دام حداقل به قیمت گوشت وارداتی از تولیدکننده داخلی بخرد.  

منبع: تابناک

کلیدواژه: اسلام قلعه قیام مردم تبریز گادوین منشا لیله الرغائب سی سخت زلزله دام زنده گوشت قرمز پشتیبانی امور دام گوشت وارداتی احمد مقدسی اسلام قلعه قیام مردم تبریز گادوین منشا لیله الرغائب سی سخت زلزله شرکت پشتیبانی امور دام کیلو گوشت قرمز افزایش قیمت گوشت ستاد تنظیم بازار قیمت گوشت قرمز ۱۰۵ هزار تومان قیمت هر کیلو گوشت گرم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۵۷۶۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پلیس علت اکثرتصادف‌های رانندگان ایرانی را فاش کرد

به گزارش همشهری آنلاین، پشت چراغ قرمز و یا ترافیک‌های طولانی دیگر نگاه‌ها به سمت خودروی کناری نیست و بیشتر سرنشینان سرشان توی گوشی همراه است، اما همیشه اوضاع به همین آرامی پیش نمی‌رود و گاهی زمانی که نگاهت به جای جاده به صفحه گوشی همراهت است، یک عابر شتابان جلوی ماشین سبز می‌شود و آن وقت است که کنترل خودرو مشکل می‌شود.

آنطور که پلیس راهور گفته، بیشتر تصادفات به‌خاطر بی‌توجهی به جلوست و استفاده از هر چیزی که باعث حواس‌پرتی راننده شود ممنوع است. حالا آن چیز می‌خواهد خوردن و آشامیدن باشد یا استعمال دخانیات و استفاده از تلفن همراه. اما در این بین تلفن‌های همراه سهم بیشتری در حواس‌پرتی راننده‌ها دارند.

طبق آمار پلیس، یکی از دلایل اصلی افزایش تصادفات استفاده از تلفن همراه و مکالمه با آن حین رانندگی است؛ چیزی در حدود ۴۶درصد و این موضوع حتی بدون استفاده از هندزفری نیز اتفاق می‌افتد. همچنین ارسال پیامک توسط رانندگان نیز به میزان ۳۷درصد در بروز تصادفات نقش دارد. مکالمه با هندزفری ۲۷ درصد، استفاده از نوشیدنی‌های غیرمجاز و مصرف روانگردان‌ها ۱۳ درصد و مصرف موادمخدر نیز ۲۱ درصد در میزان و دلیل تصادفات مؤثرند.

تحقیقات نشان داده که خطر تصادف موقع استفاده از تلفن همراه، ۴ برابر خطر تصادف در حالت عادی است. این خطر با افزایش سن راننده بیشتر هم می‌شود و متأسفانه به میزان تجربه راننده در کنترل وسیله نقلیه هم ارتباطی ندارد. خطر تصادف در فاصله کوتاهی پس از برقراری تماس (مثلا ۵ دقیقه اول) به‌مراتب بیشتر است، این در حالی است که پس از گذشت ۱۵ دقیقه از پایان مکالمه به یک چهارم می‌رسد. علاوه بر این، خطر تصادف در هنگام مکالمه در بزرگراه‌ها به‌مراتب بیشتر از جاده‌های شهری و سرعت کم است.

بیشتر بخوانید: مرگبارترین اتوبان‌های تهران را بشناسید خودروها ایمن می‌شوند؟ تهرانی‌ها در این ساعات رانندگی نکنند چون...

جالب است بدانید که در سایر کشورهای دنیا محدودیت‌های مختلفی در مورد استفاده از تلفن همراه حین رانندگی اعمال می‌شود. در این کشورها رانندگان حتی موقع ایستادن پشت چراغ قرمز هم حق استفاده از تلفن همراه را ندارند. با وجود اینکه در ایران هم صحبت کردن با تلفن همراه حین رانندگی به‌کلی ممنوع است ولی به‌دلیل مشکلات موجود در نحوه اعمال قانون و نیز مزایای استفاده از تلفن همراه، کنترل دقیقی بر آن وجود ندارد.

آمارها نشان می‌دهد نیمی از رانندگان حداقل یک‌بار در وضعی قرار گرفته‌اند که کنترل وسیله نقلیه خود را از دست داده‌اند و مرتکب اشتباهاتی مثل عبور از چراغ قرمز، تغییر مسیر بدون توجه به دیگران، انحراف به سمت حاشیه جاده و سرعت بیشتر یا کمتر از حد مجاز شده‌اند که تلفن همراه به‌عنوان یکی از پدیده‌هایی که به‌ویژه در یک دهه اخیر به نحو گسترده‌ای وارد زندگی مردم شده است، سهم زیادی در این تخلفات داشته است. در ترافیک یا در فاصله چندثانیه‌ای که رانندگان پشت چراغ قرمز متوقف هستند، آنقدر سرگرم تلفن همراه خود و فضای مجازی می‌شوند که حتی کشیدن ترمز دستی را موقع توقف فراموش و با خودروی جلویی برخورد می‌کنند.

در نهایت اینکه باید با آموزش‌های لازم و فرهنگسازی‌ در زمینه خطرات استفاده از این وسیله و همچنین تدابیر سختگیرانه‌تر توسط دستگاه‌های متولی، جلوی این حرکت خطرساز را گرفت، چرا که گاهی نخستین اشتباه در رانندگی آخرین اشتباه خواهد بود.

کد خبر 848110 برچسب‌ها خبر مهم خودرو موبایل تصادف

دیگر خبرها

  • پلیس علت اکثرتصادف‌های رانندگان ایرانی را فاش کرد
  • تولید زیر تیغ واردات یارانه‌ای!
  • قیمت مرغ و گوشت امروز ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول
  • توقف واردات گوشت مرغ؛ خرید هیچ محدودیتی ندارد
  • ۱۸ میلیون راس دام سبک آماده کشتار است
  • قیمت گوشت دوباره نجومی می‌شود؟
  • قیمت گوشت قرمز، امروز شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • تاکید رئیس شبکه دامپزشکی طرقبه شاندیز بر ممنوعیت کشتار غیر مجاز دام در منازل و معابر
  • خودروی وزیر تندرو اسرائیلی چپ کرد / عبور از چراغ قرمز
  • قیمت مرغ و گوشت امروز ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳+جدول