Web Analytics Made Easy - Statcounter

مربیان داخلی و غاز همسایه که مرغ است.

اختصاصی طرفداری- شکایت ویلموتس از فدراسیون فوتبال، کمی بعد‌تر فسخ یک طرفه استراماچونی با استقلال و حالا وداع کالدرون با نیمکت پرسپولیس. دیگر بگذریم از برانکوها و کی‌روش‌ها! مدیران برای افتضاح مدیریتیشان شاید به عبارت "غرب زده" تمسک جویند. اما حقیقت چیزی است که هر روز از آن فرار می کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حقیقت اینجاست، کنار گوش‌مان؛ ما همگی غریب زن هستیم!  می‌زنیم چون دروغ خشت اول‌ بناهای‌مان است و ادامه می دهیم چون بی‌رحم هستیم. 


1- می‌شود گفت فرد غریب، زبانش با ما فرق می کند. دینش با ما یکی نیست. فرهنگش به ما نمی‌خورد. اما این‌ها نشانه‌ هستند و نه یک توصیف. غریبه، غریبه است. وقتی که سراغ‌شان می‌رویم یعنی یک جای کارمان می‌لنگد. یعنی مربیان داخلی جوابگوی جاه طلبی‌های ما نیستند. آن ها مکمل ما هستند نه آینه چیزهایی که دوست داریم باشند. انتظارهایی مانند حب غیرت و سکوت در روزگار بی‌پولی حالا دیگر مثل یک افسانه‌ است، برای پروین‌ها و پورحیدری‌ها شاید، اما برای نسل فعلی؟ بی خیال!
2- بارها از توقع‌های نابجای کالدرون و استراماچونی شنیده‌اید. اما کسی سرچشمه ماجرا را دنبال نکرد که چرا مربی‌های ما آب‌شان با متولیان باشگاه یا فوتبال ملی توی یک جوب نمی‌رود؟ شمارش‌‌شان از دست‌مان رفته است، واقعاً فکر می‌کنید این رفتار تهاجم فرهنگی‌ هستند؟ یا این که مشکل از ماست؟ مایی که چشم بسته قرارداد می‌بندیم و با جاه طلبی‌ها و سهل انگاری های خود هوادار را از عرش به فرش که چه عرض کنم، به عمق زمین می‌فرستیم. 


3- برانکو از یازده ماه بی‌پولی می‌نالد و کمی بعد خبر گم شدن پاداش‌های لیگ قهرمانان آسیا پرسپولیس به گوش می‌رسد. چه کنیم با این فوتبال پر از پارادوکس‌ ما؟ پر از دندان‌های کرم خورده‌ای که بدبختانه لق هم نیستند. از مدیری که چند ماه با نتایج و در آخر صدرنشینی استقلال و استراماچونی پز می‌دهد. اما در این دوران فرح‌بخش به خودش زحمت بررسی نحوه پرداخت مطالبات در آینده را نمی دهد و دست آخر او باشد و نامه فسخ مربی. از ویلموتسی که حتی آمدنش هم اشتباه بود و به جای آن که ضعف‌ فنی‌اش را درمان کنیم به ویروس مشکلات اجازه گسترش و شاید حسرت جام جهانی دادیم. نه این که با گل محمدی‌ها، مجیدی‌ها و قلعه‌نویی امیدی به آینده این فوتبال نباشد اما این افراد برای خروج از فشار‌های بی‌امان فعلی کم از معجزه لازم ندارند.

4- پنج عدد ستاره‌ی فوتبال ما دیگر حتی به اندازه ستاره‌های رنگ شده اتاق یک کودک هم ارزشی ندارد. فیفا با پتک روی سر ما ایستاده، شکایت‌ها با سوهان روح‌مان را می‌تراشند. در این بین پروژه ملی شدن مربیان فوتبال‌مان نهایتاً بتواند جسم و روح زخمی این فوتبال را مختصراً قلقلک‌ دهد و نه بیشتر. فعلاً بشنوید و با خود تکرار کنید تا درد‌های‌تان کاسته شود؛ غاز همسایه مرغ است!

منبع: طرفداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tarafdari.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «طرفداری» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۱۹۵۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بارورسازی ابرهای کشورهای همسایه ربطی به بارش سیل‌آسای ایران ندارد

صادق ضیاییان در نشست علمی بارش‌های سیل‌آسا طی فروردین در جنوب و جنوب شرق کشور افزود: نکته مهم این است که مدل‌های هواشناسی وقوع بارندگی شدید جنوب کشور و کشورهای حاشیه خلیج فارس را از قبل پیش‌بینی کرده بودند. از آنجایی‌که مدل‌های هواشناسی هیچ گونه اطلاعاتی از دخالت در افزایش یا کاهش بارش نظیر بارورسازی ابرها را ندارند همچنین قابلیتی در آن‌ها بسط داده نشده است تا بتواند بارندگی عظیم در ایران، عمان و امارات متحده عربی به‌ویژه دبی است.

رییس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی  ادامه داد: وسعت شکل‌گیری این سامانه و علل وجودی آن چنان پهناور بود که چندین هزار کیلومتر را در تراز میانی جو و سطح زمین شامل می‌شده است ایجاد چنین سامانه پیچیده‌ای نیاز به صرف انرژی بسیار زیاد دارد که از دست بشر خارج است.

وی درباره علت بارش‌های سنگین در جنوب و جنوب شرق کشور گفت: علت بارش سنگین در جنوب و جنوب شرق کشور را می توان شکل گیری بندال امگا با مراکز کم ارتفاع واقع در اروپا و منطقه جنوب کشور، شکل‌گیری رودباد با سرعت پایین (این نوع رودباد می تواند هوای مرطوب را برای مدت بیشتر در منطقه نگه دارد شکل) به همراه استقرار واچرخند در غرب اقیانوس هند و چرخند روی شبه جزیره عربستان دانست که سبب تغذیه خوب رطوبتی از روی شمال غرب اقیانوس هند، دریای عمان دریای عرب دریای سرخ و خلیج فارس به جنوب کشور شد.

ضیاییان اضافه کرد: عوامل توپوگرافی منطقه نیز در انباشت و صعود مکانیکی رطوبت نقش مهمی داشتند.

رییس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی با اشاره به صدور هشدار قرمز برای بارش‌های سیل آسا در جنوب و جنوب شرق کشور اظهار کرد: ما سه روز قبل از بارش اقدام به انجام این کار کردیم که ریسک بزرگی بود. به غیر از ایران فقط کشور قطر از بین کشورهای حاشیه خلیج فارس اقدام به انجام این کار کرد.

 وی اضافه کرد: احتمال داشت برخی از پیش‌بینی‌ها به وقوع نپیوندد اما چون اولویت اول سازمان هواشناسی نجات جان انسان‌هاست، ما اقدام به صدور این هشدار کردیم. استان سیستان و بلوچستان ۲۷۰ میلیمتر فارس ۹۱.۵ میلیمتر هرمزگان ۱۲۳ میلی‌متر کرمان ۷۹ میلی‌متر و بوشهر۵۶ میلیمتر بارش دریافت کردند. در کل بارش‌های دریافت شده عدد درشتی بوده است.

ضیاییان تاکید کرد: لازم است طراحی‌های بومی مناطق را رها نکنیم این در حالیست که در جنوب کشور آب انبارها بسته شده است. با توجه به تبخیر بالا در این مناطق ممکن است سدها پاسخگو نباشند ولی نوع معماری می‌تواند موجب کاهش تبخیر و انباشت آب شود.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • احداث پروژه چند منظوره «اومااویا» در سریلانکا
  • بارورسازی ابر‌های کشور‌های همسایه علت بارش‌های سیل‌آسای ایران بود؟
  • بارورسازی ابرهای کشورهای همسایه ربطی به بارش سیل‌آسای ایران ندارد
  • هزینه فایده سفر رئیس جمهور به پاکستان
  • آیا بارورسازی ابرها در کشورهای همسایه باعث بارش سیل‌آسا در ایران شد؟
  • چگونگی مردمی‌سازی توسعه بالادست صنعت نفت و گاز با توان بخش خصوصی و سرمایه‌های خرد مردمی
  • کتابِ «حکایت زخم‌ها» به چاپ دوم رسید
  • کتابِ «حکایت زخم ها» به چاپ دوم رسید
  • سابقه چندساله رشد تولید با مشارکت مردم در صنعت نفت
  • زنجیره افتتاح پروژه‌ها در شهر اصفهان آغاز می‌شود/ تشکیل شوراها موجب جهش در مدیریت شهری شد