Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-29@19:09:58 GMT

وقتی همیشه مرغ همسایه غاز است

تاریخ انتشار: ۲۵ مهر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۰۹۶۴۴۲

وقتی همیشه مرغ همسایه غاز است

یک فعال در تولید نوشت‌افزار گفت: با وجود این‌که در استان نوشت‌افزار تولید می‌شود، اما استقبال چندانی نداشته اما در سایر استان‌ها بازار دائمی دارد.

«علی احمدی» در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: با نگاهی گذرا در مراکز خرید لوازم‌التحریر و نمایشگاه‌های مختلفی که این روزها در گوشه و کنار شهر برپا شده است، می‌توان به خوبی مشاهده کرد که چگونه طراحی‌های غربی و شخصیت‌های کارتونی انیمیشن‌های خارجی بازار لوازم‌التحریر را تسخیر کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: البته نوشت‌افزارهایی با طرح‌های ایرانی در بازار دیده می‌شود که برخی از آنان توانسته‌اند، برای خود مشتری پیدا کنند، اما گران بودن این نوشت‌افزارها سبب شده که هنوز تمایل به خرید آنان از جانب والدین کم شود با این تفاسیر می‌توان گفت که بازار تقاضا برای این نوشت‌افزارهای ایرانی هنوز اندر خم یک کوچه است.

مدیرعامل شرکت زرین‌دفتر، خاطرنشان کرد: این شرکت و تولیداتش در استان زنجان و سایر استان‌های هم‌جوار شناخته شده است، اما متأسفانه در خود استان به خصوص مرکز استان استقبال چندانی از آن نمی‌شود، اما در استان کردستان که به مرز نزدیک است و واردات نوشت‌افزار خارجی در آن راحت‌تر است، تولیدات این شرکت بازار فروش دائمی خود را دارد.

احمدی با اشاره به مشکلاتی که در برندسازی وجود دارد، یادآور شد: تا زمانی که حمایت لازم از تولیدکننده و طراح آن نشود، تولیدکننده چنین ریسکی نمی‌کند. طراحی کردن شخصیت‌های ایرانی و برگرفته از ادبیاتمان هزینه‌بر است که تولیدکننده از عهده آن برنمی‌آید.

این فعال در زمینه تولید نوشت‌افزار، تصریح کرد: هم‌اکنون در کشور چهار کارخانه دفترسازی وجود دارد که 2 واحد در استان اصفهان، یک مورد در تهران و این واحد نیز در زنجان مستقر است که تولیدات خود را به‌صورت تمام ماشینی انجام می‌دهند و چون تولیدات این واحدها کیفیت بالایی دارد قیمت تمام‌شده آن نیز بالاتر است و از آنجایی که خرید کالای با کیفیت و با قیمت بالا در خط بودجه همه خانواده‌ها قرار نمی‌گیرد و این کالاها به سبد مصرف خانوارها وارد نمی‌شود.

وی یادآور شد: لوازم‌التحریر یک حوزه استراتژیک و جدی است که بر زندگی و شکل‌گیری شخصیت کودکانان تاثیر دارد. یک کودک ایرانی طی ۱۲ سالی که در مقاطع تحصیلی مختلف آموزش می‌بیند، شخصیت او شکل می‌گیرد و در این مدت با لوازم‌التحریر در ارتباط است. در حقیقت نوشت‌افزارها، کاربردی‌ترین کالایی هستند که در اختیار یک دانش‌آموز قرار می‌گیرند آن هم به مدت ۱۲ سال قرار می‌گیرند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۰۹۶۴۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهمترین لحظه در تاریخ ورزش کشور همسایه؛ افغانستان یک گام تا انجام ماموریت غیرممکن!

تیم ملی فوتسال افغانستان فردا در صورت پیروزی برابر قرقیزستان در پلی‌آف جام ملت‌های آسیا به عنوان نماینده پنجم قاره کهن به جام جهانی فوتسال صعود خواهد کرد.

به گزارش ورزش سه، سال ۱۴۰۲ مترادف با آغاز رنسانس جدیدی در فوتسال افغانستان بود. راهیابی به جام ملت‌های آسیا برای اولین بار در تاریخ. حکایتی آمیخته به پیروزی‌های بزرگ، بلندپروازی و رویاپردازی. آنچه که این قصه را باورنکردنی و حیرت‌آور می‌کند، صعود به جام جهانی خواهد بود. تیم ملی فوتسال افغانستان با رهبری مجید مرتضایی مربی ایرانی تبار خود تنها یک قدم با صعود به جام جهانی فاصله دارند و در جام ملت‌های آسیا 2024 نمایش شگفت‌انگیزی را در تایلند داشتند. آن‌ها پس با پیروزی برابر عراق، قدرت خود را به رخ کشیدند و برای مصاف با قرقیزستان لحظه شماری می‌کنند تا روزی تاریخی را برای کشور افغانستان رقم بزنند.

پسران جنگجو و خوش قریحه مرتضایی، جام را با شکست مقابل غول آسیا ( ایران ) آغاز کردند و در ادامه به تساوی و تک امتیاز مقابل کویت قناعت کردند تا معادلات راهیابی به مرحله حذفی به نبرد پایانی کشیده شود. آن‌ها تیم‌ملی بحرین را از پیش‌روی خود برداشتند و به یکی از رویاهای خود رنگ و بوی حقیقت بخشیدند.

تیم ملی افغانستان به‌رغم به بند کشیدن تاجیکستان و نمایش ستودنی با بداقبالی روبه‌رو شدند و از صعود به جمع چهار تیم پایانی بازماندند. از آنجایی که آن‌ها در مسیر درستی قدم برداشته بودند و در طی این سال‌ها با برنامه‌ریزی، سِیر صعودی را پیموده بودند، یک شانس دیگر به روی آن‌ها لبخند زد و با راه یافتن ازبکستان ( میزبان جام‌جهانی ) به نیمه نهایی، فرصت دیگری برای پرواز به جام جهانی بدست آوردند.

تیم ملی فوتسال افغانستان در پلی‌آف نخست برابر تیم ملی عراق به یک پیروزی چشمگیر دست یافت و آن‌ها را با مربی مطرح برزیلی‌شان از گردونه رقابت‌ها حذف کرد و برای کسب جواز آخرین بخت قاره آسیا به جام جهانی، فردا به مصاف قرقیزستان خواهد رفت. آن‌ها می‌خواهند ماموریت غیرممکن را ممکن کنند.

دیدار تیم‌های ملی فوتسال افغانستان و قرقیزستان، فردا ( یک‌شنبه ) و از ساعت 8:30 برابر همدیگر صف‌آرایی خواهند کرد و تیم پیروز این دیدار به عنوان آخرین تیم راه یافته به جام جهانی شناخته می‌شود.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • بیانیه حزب التحریر درباره بازداشت‌های اعضایش توسط طالبان
  • امارات ولش کن، ما اماراتش کردیم | کدام کشورهای همسایه را آباد کردیم؟ | فیلم
  • مهمترین لحظه در تاریخ ورزش کشور همسایه؛ افغانستان یک گام تا انجام ماموریت غیرممکن!
  • برداشت گل محمدی از شهر همسایه قله تفتان
  • رابطه این فیلم ایرانی با ماجرای قتل بابک خرمدین
  • بارورسازی ابر‌های کشور‌های همسایه علت بارش‌های سیل‌آسای ایران بود؟
  • رابطه این فیلم با ماجرای قتل بابک خرمدین | اسم فیلم را عوض کردم تا...
  • بارورسازی ابرهای کشورهای همسایه ربطی به بارش سیل‌آسای ایران ندارد
  • آیا بارورسازی ابرها در کشورهای همسایه باعث بارش سیل‌آسا در ایران شد؟
  • روایتی از تشابه ماجرای بابک خرمدین با فیلمی که نامش تغییر کرد